Velkommen til

Fredrikstad Taxi

Vår historie

Fredrikstad Taxi startet med drosjetjenester i Høsten 2021 med et sterkt mål for øye: Å tilby førsteklasses drosjetjenester i Fredrikstad og omkringliggende områder.

Vår lidenskap for kundeservice og sikker transport har drevet oss til å etablere oss som en pålitelig aktør i drosjebransjen. Med et dedikert team av erfarne sjåfører og moderne kjøretøy, er vi klare til å imøtekomme alle dine reisebehov - enten det er drosje for jobben, reise, sosiale sammenkomster, forretningsmøter, flyplasstransport, byturer, sightseeing eller noe annet.

Vårt arbeid

Vi arbeider etter din tidsplan.
Vi verdsetter din tid og komfort høyt, derfor legger vi stor vekt på punktlighet og kvalitet i alle aspekter av tjenesten vår. Uansett om du trenger en rask tur til jobb, en avslappende reise til flyplassen eller en drosje for spesielle anledninger, står vi til din tjeneste døgnet rundt.

100+

Daglig oppdrag

15+

Års erfaring

40+

Hybrid og El-biler

1 min

Rask bestilling

VÅR KULTUR

Vi skaper løsninger som folk elsker.
Vår misjon er å gjøre reisen din så smidig som mulig. Vi tar stolthet i å tilby en trygg, pålitelig og profesjonell drosjeopplevelse til alle våre kunder. Vårt erfarne team er opplært til å gi deg den beste servicen, samtidig som vi sikrer at du når reisemålet ditt i god tid.

Pålitelighet

Erfaring

Profesjonell

Punktlig

VÅRT TEAM

ABDUWELI

Daglig leder

Telefon

E-post

SHARKY

Driftssjef

Telefon

E-post

MOHAMUD

Markedssjef

Telefon

E-post

TEAM DETAILS
starflaggraduation-hatrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram