Generell informasjon

Velkommen til siden for personvernregler! Når du bruker tjenestene våre, stoler på informasjonen din. Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg forstå hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn, og hva vi gjør med dem. Når du deler informasjon med oss, kan vi gjøre tjenestene våre enda bedre for deg. For eksempel kan vi vise deg mer relevante søkeresultater. Når du bruker våre tjenester, vi vil at du skal være tydelig på hvordan vi bruker informasjon og måter du kan beskytte personvernet ditt på. Dette er viktig; vi håper du tar tid å lese den nøye. Husk at du alltid kan be oss om å fjern eller endre dataene dine for å beskytte personvernet og sikkerheten din. Vi har prøvd for å holde det så enkelt som mulig.

Rett til å få tilgang til, korrigere og slette data og til å motsette seg databehandling

Våre kunder har rett til å få tilgang til, korrigere og slette personlige data relatert til dem, og å motsette seg behandlingen av slike data, av når som helst adressere en skriftlig forespørsel. Selskapet gjør sitt ytterste for å få på plass passende forholdsregler for å ivareta sikkerheten og personvernet til personlige data, og for å forhindre at de blir endret, ødelagt, ødelagt eller tilgjengelig av uautoriserte tredjeparter. Imidlertid gjør selskapet ikke kontrollere hver eneste risiko knyttet til bruk av Internett, og advarer derfor nettstedsbrukere om potensielle risikoer involvert i funksjon og bruk av Internett. Nettstedet kan inneholde lenker til andre nett nettsteder eller andre internettkilder. Siden selskapet ikke kan kontrollere disse nettene nettsteder og eksterne kilder, kan ikke selskapet holdes ansvarlig for levering eller visning av disse nettstedene og eksterne kilder, og er kanskje ikke holdes ansvarlig for innhold, reklame, produkter, tjenester eller annet materiale tilgjengelig på eller fra disse nettstedene eller eksterne kilder.

Forvaltning av personopplysninger

Du kan se eller redigere dine personlige data online for mange av våre tjenester. Du kan også ta valg om vår innsamling og bruk av dataene dine. Hvordan du kan tilgang eller kontroll av dine personlige data vil avhenge av hvilke tjenester du bruker. Du kan velge om du vil motta reklamekommunikasjon fra vårt nettsted via e-post, SMS, fysisk post og telefon. Hvis du mottar salgsfremmende e-post eller SMS-meldinger fra oss og ønsker å velge bort, kan du gjør det ved å følge instruksjonene i den meldingen. Du kan også ta valg om mottak av salgsfremmende e-post, telefonsamtaler og post via å besøke og logge på bedriftens salgsfremmende kommunikasjonssjef, som lar deg oppdatere kontaktinformasjon, administrere kontaktinnstillinger, velge uten abonnement på e-post, og velg om du vil dele kontakten din informasjon med våre partnere. Disse valgene gjelder ikke obligatorisk tjenestekommunikasjon som er en del av visse nettstjenester.

Informasjon vi samler inn

Butikken vår samler inn data for å fungere effektivt og gi deg det beste erfaringer med tjenestene våre. Du gir noen av disse dataene direkte, slik som som når du oppretter en personlig konto. Vi får noe av det ved å registrere hvordan du kommuniserer med tjenestene våre ved for eksempel å bruke teknologier som informasjonskapsler, og motta feilrapporter eller bruksdata fra programvare som kjører på enheten din. Vi får også data fra tredjeparter (inkludert andre selskaper). For eksempel supplerer vi dataene vi samler inn ved å kjøpe demografiske data fra andre selskaper. Vi bruker også tjenester fra andre selskaper som hjelper oss med å bestemme et sted basert på IP-adressen din i orden for å tilpasse bestemte tjenester til stedet ditt. Dataene vi samler inn avhenger av på tjenestene og funksjonene du bruker.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vårt nettsted bruker dataene vi samler inn for tre grunnleggende formål: å operere vår virksomhet og tilby (inkludert forbedring og personalisering) av tjenester vi tilbyr, for å sende kommunikasjon, inkludert salgsfremmende kommunikasjon og å vise reklame. Ved gjennomføring av disse formålene, vi kombinerer data vi samler inn gjennom de forskjellige nettstedstjenestene du bruker til gi deg en mer sømløs, konsistent og personlig opplevelse. Imidlertid, for å forbedre personvernet, har vi innebygd teknologiske og prosessuelle garantier designet for å forhindre visse datakombinasjoner. For eksempel lagrer vi data vi samle inn fra deg når du ikke er godkjent (ikke logget på) separat fra all kontoinformasjon som direkte identifiserer deg, for eksempel din navn, e-postadresse eller telefonnummer.

Deling av informasjonen din

Vi deler dine personlige data med ditt samtykke eller etter behov for å fullføre enhver transaksjon eller tilby tjenester du har bedt om eller autorisert. For eksempel, vi deler innholdet ditt med tredjeparter når du ber oss om å gjøre det. Når du gir betalingsdata for å kjøpe, vil vi dele betalingsdata med banker og andre enheter som behandler betalingstransaksjoner eller gir andre finansielle tjenester, og for svindelforebygging og kredittrisiko reduksjon. I tillegg deler vi personlige data blant våre kontrollerte tilknyttede selskaper og datterselskaper. Vi deler også personlige data med leverandører eller agenter som jobber på våre vegne for de formål som er beskrevet i denne erklæringen. For eksempel selskaper vi har ansatt for å gi kundeservice eller hjelpe til med å beskytte og sikre systemene og tjenestene våre kan trenge tilgang til personopplysninger for å kunne tilby disse funksjonene. I slike tilfeller er disse selskaper må overholde våre personvern- og sikkerhetskrav og er ikke tillatt å bruke personlige data de mottar fra oss til noe annet formål. Vi kan også utlevere personopplysninger som en del av en bedriftstransaksjon slik som en sammenslåing eller salg av eiendeler.